Categories
Uncategorized

Заев се враќа од Атина, свикан итен состанок по протестот за Гоце Делчев

Протестот Гоце Делчев го свика итниот состанок на Бихачка со Заев кој се враќа од Атина. Таму разговараше со дипломати од Грчката влада која стриктно му ги покажа црвените линии околу името. Но другата страна е што блокот на Бугарија е неизбежен но после протестот се тресе владината коалиција затоа и се организираат овие итни состаноци во 23 часот информација од блиски извори .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *