Categories
Politics

Беса излегува од владината коалиција

Според извори блиски од власта се шпекулира дека беса ќе ја напушти владината коалиција која е на тенки линии прес колапс.

Во текот на денот ќе ја соопштат оваа одлука се чека официјална прес конференција на влада.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *